Beauty inside & out

Beauty inside & out mijn nieuwe concept in de salon waarin een gezonde huid en voeding centraal staan. Wil jij op een natuurlijke manier erop stralender, gezonder en vooral jonger uit zien? Ben jij benieuwd hoe je ‘s ochtends vol energie wakker kunt worden?

Maak dan kennis met Beauty inside & out. In dit concept  wordt niet alleen de buitenkant behandelt  maar wordt er ook van binnenuit gewerkt. Juist deze combinatie levert mooie resultaten voor de huid en lichamelijk meer energie.

Een stralend mooie huid is een optelsom van vele factoren. Met alleen een reiniging of crème ben je er nog niet. Het geheim van een stralend mooi eindresultaat bestaat uit een  op maat gemaakt advies want jouw huid is uniek. Om tot een goed advies te komen gaan wij in het eerste gesprek samen kijken naar jouw huid, voeding en wensen. Dit wordt samen  met een huidanalyse het uitgangspunt voor mijn advies aan jou. Dit advies krijg je op papier .

Behandelplan

  • Behandelingen in de salon
  • Producten voor thuis gebruik, speciaal afgestemd op jouw huid
  • Voedingssupplementen en een voedingsadvies
  • Goodiebag

Door zowel aan de buiten als binnenkant van de huid te werken  komen we tot de beste resultaten!

In dit concept werk ik vanuit de Orthomoleculaire voedingsleer. Orthomoleculair heeft alles te maken met het biochemisch evenwicht van stoffen binnen en buiten de cellen in het lichaam, om zo een ‘optimale’ concentratie van voedingsstoffen zoals vitamines, mineralen, aminozuren en essentiële vetzuren te verkrijgen. Het woord orthomoleculair is samengesteld uit het Griekse woord orthos (goed, gezond) en moleculair (met betrekking tot de moleculen).

Wilt je meer informatie over dit concept of een afspraak maken voor een intake  kun je mij bellen 024-7506093 of contact opnemen via claudia@jamala.nl

×