Mini skin Care:

Ideaal voor mensen met weinig tijd. De behandeling omvat een intensieve reiniging van de huid, peeling, serum en een verzorgende crème die bij jouw huid past.

Basic skin care :

Naast de standaard reiniging en verzorging, krijg je een specialistische behandeling om je huid structureel mooier te maken. De behandeling wordt per keer aangepast aan je huidconditie.

Luxe skin care:

Tijdens deze behandeling geniet je, afhankelijk van jouw persoonlijke huidconditie, van huidverbeterende specialisaties zoals een dieptereiniging, peeling en een serum. De behandeling wordt afgesloten met een ontspanningsmassage en een verzorgende crème.

Phyto5 – Beauty of Emotions Treatment:

Het positieve effect van elk Phyto5 element (Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water) is uniek. Elke lijn is deskundig ontworpen om fysiek, emotioneel en energetisch evenwicht te bereiken, overeenkomen met de actuele staat en behoeften van dat moment.  Deze behandeling is een deluxe behandeling waarin gewerkt wordt met de elementen.

Jeugd behandeling:

Behandeling van puberhuid reining intensief aangepast aan de huid, masker

 

Natural Face lifting:

Deze intensieve collagen en toner booster massage zorgt voor een natuurlijke verjonging van de huid. Met deze techniek kan er ook een op maat gemaakte kuur worden samen gesteld.

Prijslijst van alle behandelingen

 

 

×