AromaTouch massage

De AromaTouch massage is een zachte ritmische aanraking, waarbij acht etherische oliën worden gebruikt. De massage en oliën worden gegeven op de rug, nek, hoofd en onderkant van de voeten. Ik werk op je energiebanen  van het lichaam, meridianen(die in contact staan met de organen). Ook stimuleer ik de reflexpunten van je voeten en oren.

Doel is om lichaam en geest in balans te brengen en het zelfhelend vermogen te activeren.

De AromaTouch techniek

De massage bestaat uit zachte, herhalende bewegingen. De oliën worden toegepast in een vaste volgorde. De behandeling omvat de volgende vier fasen, waarin telkens twee essentiële oliën gebruikt worden:

1.stressverminderend , kalmerend en ontspannend
2.versterking van het immuunsysteem
3.vermindering van ontstekingsreacties
4.in balans brengen van het autonoom zenuwstelsel in het lichaam

45 min €49,50

 

Re-Sculpt Body programma Absolution

Het resultaat is een steviger huid maar ook een fitter gevoel!
Behandeling met droge borstel techniek, de huid wordt gescrubt met Le Gommage corps Eclat, in gezeept met l’esponge Konjac vervolgens een cupping massage. Een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude traditionele Chinese cupping therapie. De cupping massage is zonder bloeduitstortingen zoals bij de traditionele cupping therapie. Deze massage wordt gedaan met behulp van siliconen vacuüm cups, door in het midden van de cup te knijpen en op de huid te plaatsen ontstaat er in de cup een vacuüm wanneer deze langzaam wordt los gelaten. Deze behandeling heeft een ontspannende en helende werking. Het maakt verklevingen los, het voert afvalstoffen en vocht af en brengt zuurstofrijk bloed naar stagnerende spieren en de huid.

60 min €65,00

Rugmassage in combinatie met cupping

Deze massage is een stevige westerse ontspanningsmassage met geurende oliën. In deze rug massage worden eerst de spieren los  gemasseerd om de massage een diepere werking te geven d.m.v. cupping

Cupping werkt op de huid, de spieren, de gewrichten, het zenuwstelsel en de lymfeklieren. De cups worden gebruikt om gifstoffen in de spieren en in de diepere lichaamsweefsels naar het huidoppervlak te trekken, waardoor ze gemakkelijker kunnen worden afgevoerd. Het afvoeren van gifstoffen heft blokkades op. Zo kan er weer vers bloed naar de weefsels, waardoor deze sneller herstellen en weer optimaal kunnen functioneren.

  • als onderhoud voor lichaam en geest.
  • tegen klachten door te lang in dezelfde houding te zitten
  • bij stress of burn-out klachten
  • bij hoofd-nek- schouder- en rugklachten

30 min € 32,50

×