Wil jij op een natuurlijke manier er stralender, gezonder en vooral jonger uit zien? Ben jij benieuwd hoe je ‘s Ochtends vol energie wakker kunt worden? Wil jij op een natuurlijke manier erop stralender, gezonder en vooral jonger uit zien? Ben jij benieuwd hoe je op een laagdrempelige manier je eetpatroon kan aanpassen, en vage kwalen als sneeuw voor de zon verdwijnen?

Dan heb ik het antwoord voor jou!

Vanuit mijn ervaring als huidspecialist ben ik mij gaan verdiepen in voeding want logischerwijs heeft hetgeen wat je eet van grote invloed op de huid. Mijn interesse in de relatie van voeding, gezondheid en een gezonde huid is steeds groter geworden. Inmiddels heb ik diverse trainingen ingevolgd  en ben  nu gecertificeerd detox coach op basis van het boek “in 28 dagen van gifbelt naar tempel”.

Door mijn ervaring als huidspecialist en voedingscoach, zie ik dat de meeste huidklachten van binnenuit komen. Veel meer dan je denkt! Door mijn voeding aan te passen heb ik persoonlijk gemerkt dat er een aantal kwalen zoals eczeem, vermoeidheid verdwenen en mijn huid er stralender uit zag. Graag help ik je om de mooiste versie van jezelf te zijn.

Wat gaan we doen?

Op een laagdrempelige en persoonlijke manier gaan we jouw voedingspatroon bekijken en aanpassen waar nodig. In een programma van vier weken gaan we het uitbereid hebben over gezond eten, hoe je het beste kunt boodschappen doen, een planning maken voor het koken (makkelijk en gezonde recepten), tijd maken voor ontspanning en natuurlijk alle ervaringen van de week doornemen.Ter ondersteuning lees je het boek “in 28 dagen van gifbelt naar tempel”.

Deze ervaring kan jouw kijk op voeding, hoe je ermee omgaat en het resultaat op je huid en welzijn voor altijd veranderen dus start meteen.

 

Heb je interesse en wil je weten wat ik voor je kan betekenen neem dan contact op 024-7506093 / claudia@jamala.nl.

×