Pure zuivere visolie als supplement Gerelateerde afbeelding

Om een mooie stralende te krijgen is het belangrijk goed voor je huid en lichaam te zorgen. Een goede huidverzoriging is belangrijk om je huid van de buitenkant te verzorgen. Voeding is van essentieel belang om van binnenuit een gezond lichaam en een mooie stralende huid te creëren. Daarom is het belanrijk om voldoende voedingstoffen binnen te krijgen. Voor veel mensen blijft het lastig om voldoende binnen te krijgen, hierdoor kan een tekort aan voedingsstoffen onstaan. Met als gevolg dat er allerlei klachten onstaan denk daarbij aan; spijsverteringsstoornissen, energie tekort, slecht slapen, hoofdpijn, migraine, allergieën, astma, gewichtsproblemen, hoge bloeddruk etc.
Dit zijn symptomen waar een groot deel van de bevolking dagelijks mee te maken heeft en wat alles met levensstijl te maken heeft.

Daarbij is de balans van goede vetzuren de basis van je gezondheid. Meestal is het aantal omega 6 vetzuren (plantaardige oliën)  veel hoger dan de omega 3 vetzuren ( visvetzuren). Omega 6 zorgt ervoor dat een laaggradige onsteking ‘aan’ komt  te staan waar bij omega 3 ervoor zorgt dat deze weer ‘uit’ gaat. Een perfecte balans tussen omega 3 en omega 6 vetzuren is 1:1, een goede balans is 1:5. Daarboven  ontstaat een verhoogd risico om klachten te ontwikkelen. Door de moderne kunstmatige voeding is de verhouding doorgeschoten naar 1:25.

Waarom Eqology

Het prachtige merk Eqology biedt een top kwaliteit van pure zuivere olie van wilde vis, met koud geperste olijf olie, vitamine D3 en toegevoegde citroenextract voor een frisse smaak.

Meten is weten daarom heeft Egology een eenvoudige bloedtest ontwikkelt om zo jou verhouding aan vetzuren te meten. Door een simpel bloedmonster (vingerprik) dat geannalyseerd wordt in het noorse laboratorium. Na 2 weken kan je de uitslagen bekijken op de site.

Het herstellen van de vetzuren balans duurt ongeveer 4 maanden

Daarom biedt Eqology een pakket aan met 2 vingerpriktesten en 6 maanden visolie.
De eerste vingerpriktest doe je bij het begin, en de tweede test doe je na ongeveer 5 maanden. Zo doe je een “voor & na” meting en kun je zelf constateren hoe krachtig je vetzuurbalans verbetert en herstelt.
Eén maandje of twee maanden visolie slikken heeft geen zin, omdat de buitenkant van iedere cel – ook van de rode bloedcellen – uit vetzuren bestaat. Dit vernieuwingsproces duurt minimaal 4 maanden. Je gaat als het ware iedere cel van binnenuit vernieuwen en flexibeler maken. Letterlijk. En hoe flexibeler, hoe gezonder, want voedingsstoffen kunnen beter de cel in en afvalstoffen kunnen beter de cel uit.

Wil jij ook:

  • je ontstekingskans verminderen?
  • een optimale hersenfunctie?
  • het immuunsysteem krachtig ondersteunen?
  • de bloeddruk positief beïnvloeden?
  • een goede spierfunctie?
  • jouw bloedvetten – waaronder cholesterol – in balans brengen?
  • preventief werken aan jouw gezondheid?
  • en natuurlijk een stralende mooie huid?

Neem dan contact op via claudia@jamala.nl of 024-7506093

Klik hier om het Eqology magazine te lezen

Klik hier om een mooi filmpje over de visolie

 

Eqology producten bestellen:

Als je met de Eqology producten wilt starten ga je naar eqology.com, klik rechtsboven op login, voer bij EQ ID nummer dit nr in:  8223805. Na het aanmaken van een account kan je producten bestellen in de webshop

 

 

×