Nieuwsbrief Voorjaar

23-03-2021
Belang van een voorjaarsbehandeling
Na de winter is het belangrijk om je huid goed te beschermen tegen de schadelijke invloeden van buitenaf, zoals de UV-straling die wij nu al krijgen. Ook al is de temperatuur nog niet hoog, de zon heeft al behoorlijk wat kracht. Tijdens de behandeling analyseren ik je huid en stem deze af op jouw huidtype geefik je tips en trucs om je huid in goede conditie te brengen en hoe te beschermen tegen o.a. de UV-straling.
Tijdens de behandelingen die ik voor jou heb samengesteld, wordt de activiteit van je huid gestimuleerd. Dit brengt de huidconditie in goede staat. De huid word intens opgefrist en wordt beschermd tegen vochtverlies. Na de behandeling zul je ervaren dat de huid fantastisch aanvoelt en er stralend uitziet.
Afbeelding
Voorjaarsbehandeling Absolution
Deze behandeling bestaat uit een dubbele reining met een zachte maar intensieve peeling die voor iedere hud geschikt is. Na het aan brengen van een hydraterend serum wordt door stimulerende massage grepen uit te voeren, wordt de huid warm en kunnen de werkstoffen goed door de huid worden opgenomen. Ook de ogen krijgen een maskertje. Terwijl dit geheel intrekt wordt er een hoofdhuidmassage gedaan, waardoor je je helemaal kunt ontspannen. Als afsluiting wordt de verzorging aangebracht met de passende zonnebescherming. Deze behandeling duurt 60 min en kost €62,50
Voorjaarsbehandeling Botanical Beauty
De behandeling bestaat uit een intensieve reiniging met een ontgiftend masker. Vervolgens wordt de huid gescrubd zodat deze weer lekker fris is en open staat voor de verzorgende producten. De massage wordt gedaan met één van de heerlijke oliën van Botanical Beauty. Ook de ogen krijgen een maskertje. Terwijl dit geheel intrekt wordt er een hoofdhuidmassage gedaan, waardoor je je helemaal kunt ontspannen. Als afsluiting wordt de verzorging aangebracht met de passende zonnebescherming. Deze behandeling is 60 min en kost €59,50
Wil je een behandeling boeken? Bel of app naar 06-20057939
Afbeelding
Afbeelding

Lente, ochtend yoga

Wil jij ook lekker in je vel zitten door yoga?! Doe dan mee met deze speciale lente, ochtend yoga. Speciaal voor de vroege lente vogels een mooie aanbieding. Neem je het besluit voor 25 maart om de lente lekker te starten met de ochtend yoga dan betaal je € 55,-. Daarna zijn de kosten voor deelname €70,-.

Je krijgt elke doordeweekse ochtend live online 30 minuten yogales van 6.30 tot 07.00 uur. We starten op 1 april en eindigen op vrijdag 30 april. (Tweede paasdag en koningsdag is er geen les). Wat betekent deelname voor jou?

– In vier weken bouw je een nieuwe ochtend routine op,
– Leer je en ervaar je meer over de impact van je adem op je lichaam,
– Ontvang je ontbijtrecepten  passend bij de lente,
-Bereiken je de beweegrichtlijn van 150 minuten per week,
– Na 4 weken ervaar je een soepeler lijf en zit je lekker in je vel.

De lente is gestart op 20 maart 2021. Goed in je vel zitten is een heel natuurlijke behoefte. En misschien is de behoefte na deze winter lang en veel binnen zitten door o.a. de avondklok nog wel groter. Wil je lekker het voorjaar starten met bewegen en het vergroten van je vitaliteit doe dan met ons mee.

Heb je vragen? Stel ze gerust, via een persoonlijk bericht of per e-mail sam.online.yoga@gmail.com.

Twijfel je of yoga wat voor je is? Lees de reviews van de deelnemers yoga challenge 2021!
We hopen je binnenkort live online bij ons op de mat te ontvangen.

Warme groet
Claudia en Eveliena
SAM online yoga

Ps. Meld je je aan voor 25 maart en wil je na april doorgaan met ochtend yoga? Dat wordt beloond met eenmalig € 7,50 korting op een maandabonnement ochtend yoga

Online yoga
Helaas blijft de studio nog dicht maar gaan uiteraard de online lessen door. De lessen worden geven live via zoom. Gewoon vanuit  huis maar de beleving van de studio.

Het online lesrooster;
Maandag 19.00 Hatha & 20.15 Yin
Dinsdag   20.00 Hatha flow
Woensdag 9.00 Hatha

Aanmelden voor een les of het boeken van een proefles kan via momoyoga voor meer informatie kijk op site bij online yoga 

« Terug
×