Online Yogales ivm sluiting studio tot 20 mei

Ondanks alle voorzorgsmaatregelen mocht het niet baten en heb ik ook de deuren van de studio moeten sluiten.In ieder geval tot en met 20 mei zijn er geen lessen in de studio.

Momenteel geef ik online interactieve yogalessen via ZOOM . Je kunt deelnemen aan mijn lessen hierbij is aandacht voor jou en verbinding met elkaar.  

Lessen worden gegeven op
Maandag, dinsdag om 20.00 uur en woensdag 9.00 uur

Een Proefles is € 5,00 en daarna zijn de lessen € 10,00 . Betaling via Tikkie en heb je een strippenkaart dan teken ik een les af. Je kunt ook een strippenkaart kopen van €90,00 voor 10 lessen.

Heb je interesse stuur dan een mail naar claudia@jamala.nl en ontvang de zoom link voor de desbetreffende les.

Yoga betekent verbinden, het brengt balans en evenwicht in lichaam en geest. Precies dat is wat we nu nodig hebben. Alle maatregelen die genomen zijn hebben effect op alles wat we in ons dagelijkse leven doen. Werk, het sociale leven, ontspanning, sporten en boven alles onze gezondheid. Verbinding en balans  is waar het in ons leven om draait en wat we in deze onrustige en onzekere tijden meer dan  nodig hebben. De verbinding met jezelf en elkaar om het evenwicht en de balans terug te vinden. Ik zie je graag online op de mat om samen die verbinding te maken.

Lieve groet
Claudia

×