Zomer kuur

14-08-2023

De zomer is in volle gang, warme zonnestralen een heerlijk zomers briesje – een beetje extra aandacht voor de huid.

De zomerperiode is aangebroken. We gaan genieten van alles wat dit seizoen te bieden heeft; terrasjes, festivals, lange zomeravonden, kortom de benen en armen worden veel meer gezien, d.m.v. de Absolution Zomerkuur & de Summer Legs Treatment.
Re-Hydrate – Re-Fresh – Re-Glow

Juist nu met een periode vol zomerzon in het vooruitzicht. Een periode waarin onze gezichts- en lichaamshuid veelvuldig wordt blootgesteld aan allerlei factoren die ervoor zorgen dat de huid vochtarmer wordt. Water is de eerste levensbehoefte van de huid! Tijd dus voor een dorstlessende kuur.

Daarom staat de zomer behandeling in het teken van hydratren, een behandeling gericht op het herstel van de huid. Door de juiste hydrateren producten te gebruiken en een aangepaste massage op jouw huid  zal je huid weer verfrissend aanvoelen.

Blijvend genieten van de zwoele zomer
Voor een optimaal resultaat van de salonbehandeling is thuisverzorging essentieel. De
basis Zomerkuur is inclusief Le Serum Anti-Soif , een serum op basis van Aloë Vera enhyaluron dat het vochtgehalte optimaliseert en ervoor zorgt dat de volgende crème of
olie beter door de huid wordt opgenomen.

Voor een nog intensievere hydratatie kan je dit aanvullen met de hydraterende Le Masque Anti-Soif Hydratant (als maskerof als nachtverzorging) en de multifunctionele hydraterende La Brume Systemique als eerste stap voor Le Serum Anti-Soif en als dorstlesser gedurende de dag. Deze combinatie vormt een prachtig dagelijks ultra hydraterend ritueel voor elke zomerdag.

« Terug
×