Welkom 2022

06-01-2022
 2022 een heel nieuw jaar Bekijk de webversie
Afbeelding
Afbeelding
Hello january!

Voor iedereen de beste wensen dat 2022 een mooi en gezond jaar mag gaan worden. Dromen uitkomen en genieten van alle mooie momenten die 2022 te bieden heeft.

Beauty routine
Nu je momenteel niet naar de salon kan komen voor jouw huidverbeterende behandelingen, wil ik je toch helpen om het mooiste uit jouw huid te halen. Daarom kan het jaar goed beginnen met door te starten met de beauty routine. Want juist nu je niet naar de salon kunt komen is het extra belangrijk om jouw huid thuis alle aandacht en liefde te geven die zij zo hard nodig heeft, zodat we straks weer verder kunnen gaan waar we gebleven waren. Wat de routine inhoud zal ik stappenplan aangeven wat en wanneer je deze doet. Mocht je vragen hebben of tegen iets aanlopen kan je met altijd appen en kunnen we een zoom afspraak plannen zodat ik met je mee kan kijken.
Huidverbeterend stappenplan
Je hebt maar één huid en daar moet jij je hele leven mee doen. Een hele goede reden dus om er zuinig op te zijn, uitstekend voor te zorgen en iedere dag even de tijd te nemen voor een huidverbeteringsroutine voor thuis.
De ervaring leert namelijk dat wanneer je iedere dag een paar minuten aandacht en liefde besteedt aan jouw huid, je hier zowel op korte als langere termijn van zult profiteren.
En om je te laten zien dat het niet meer dan 5 minuten per dag hoeft te kosten vind je hieronder een makkelijk te volgen stappenplan waar je direct mee aan de slag kunt gaan.

Huidverbeterend stappenplan

A
Product uitgelicht:  In die nieuwsbrieven ga ik steeds een product in schijnwerper zetten deze keer mijn favoriete reiniging. Je ontvangt deze maand 10% korting op de heerlijke reiniging

LA CRÈME DOUCE DÉMAQUILLANTE
Vegan/ Zero plastic inside

Milde reiniging voor de kwetsbare en/of droge huid
Gedurende de dag wordt de huid geconfronteerd met afvalstoffen, verontreiniging etc. Het reinigen is daarom een belangrijke stap in de verzorging om een mooie huid te behouden. La Crème Douce Démaquillante is speciaal ontwikkeld voor de kwetsbare en/of droge huid. Het reinigt oog-, gezicht- en lip-make-up.

Filmpje korte schoonheidsbehandeling voor thuis
« Terug
×