We love natuurlijke deodorant

27-09-2017

We love natuurlijke deodorant – We Love The Planet

Heerlijk fris op een natuurlijke manier! De We love natuurlijke deodorant is gemaakt van uitsluitend natuurlijke, biologische ingrediënten en is verkrijgbaar in 5 frisse geuren.

Deodorant is onmisbaar voor een lekker fris gevoel. Dit willen we natuurlijk de hele dag door ervaren en is zelfs extra belangrijk wanneer je een actief leven hebt. Gebruikelijke deodorant soorten zitten bomvol chemische en onnatuurlijke stoffen. Deze zijn niet goed voor je huid en kunnen zelfs voor irritaties zorgen. De We love deodorant is gemaakt van 100% natuurlijke, biologische ingrediënten en bevat geen synthetische, vervuilende ingrediënten die slecht zijn voor jouw huid en onze planeet.

Kenmerken:

  • 100% natuurlijke deodorant
  • Gemaakt van uitsluitend biologische ingrediënten
  • Verpakt in een handig en compact blikje
  • Ideaal voor in het vliegtuig of naar festivals
  • Bij normaal gebruik voldoende voor 2-3 maanden
  • Werkt hydraterend en verzachtend
  • Verkrijgbaar in 5 heerlijk frisse geuren
  • Ideaal om altijd bij je te hebben

Ingrediënten
De deodorant wordt gemaakt van uitsluitend natuurlijke en biologische ingrediënten. Elke variant heeft als basis een combinatie van o.a. bijenwas, kokosolie en maiszetmeelpoeder die de deodorant goed smeerbaar maken en zorgen voor een fluweel zachte huid. De ontgeurende werking komt van zuiveringszout dat op natuurlijke wijze ongewenste geurtjes neutraliseert. Daarnaast kent elke variant zijn eigen geur door het toevoegen van verschillende natuurlijke ingrediënten.

Handig, overal waar je ook bent!
De natuurlijke deodorant is verpakt in een handig compact blikje. Zo kan je hem overal mee naar toe nemen en gebruiken wanneer jij het nodig hebt. Daarnaast is de deodorant niet vloeibaar maar smeerbaar. Ideaal wanneer je gaat vliegen, naar een festival gaat of bij andere gelegenheden waarbij je normaal geen deodorant of vloeistoffen mee mag nemen.

Ga voor natuurlijk!
Deodorant bevat gebruikelijk veel onnatuurlijke stoffen, chemische stoffen die niet goed zijn voor onze huid. Deze stoffen kunnen zelfs irritaties veroorzaken. Misschien ken je het wel, het prikkende gevoel onder je oksel wanneer je deodorant aanbrengt na het scheren. Niet prettig! De We love natuurlijke deodorant werkt, in tegenstelling tot reguliere deo’s, hydraterend en verzachtend. De zachte crème wordt snel opgenomen in de huid en verstopt de poriën niet. Het helpt je fris te houden op een natuurlijke manier!

 

« Terug
×