Najaar; Tijd om voor een peeling

14-09-2017

Najaar is Peeling tijd

Peelings zijn voor iedereen van belang, maar vooral voor hem of haar die optimale resultaten wil bereiken bij huidverbetering en huidverjonging.

Huidverbetering op het hoogste niveau

BioSurface™ Peel is een krachtig systeem ter bevordering van huidvernieuwing. De peeling is ontwikkeld door huidexperts van Dermalogica en het International Dermal Institute en biedt huidverbetering op het hoogste niveau.

In tegenstelling tot traditionele chemische peelings, raakt de huid bij de BioSurface™ Peel niet onnodig beschadigd. Er wordt gestreefd naar de grens waarop het hoogst haalbare resultaat te zien is, zonder de huidbarrière te schaden. Hierdoor is geen hersteltijd noodzakelijk. Integendeel, je huid zal er direct gezond uitzien en zacht aanvoelen.

De voordelen van deze peeling:

  • Bestrijdt tekenen van huidveroudering zoals rimpels en fijne lijntjes
  • Vermindert pigmentatie en verheldert de huid
  • Behandelt onzuiverheden en vermindert littekens van acne
  • Stimuleert de collageenproductie

Hoe werkt het?

De peeling bestaat uit 4 stappen: de voorbereiding, het verzachten/verweken van de huid, de daadwerkelijke peeling en ten slotte de neutralisatie. Deze 4 stappen worden gekenmerkt door 4 verschillende, synergetische producten. Door laag op laag te werken wordt een krachtige peeling gecreëerd, die qua intensiteit kan worden afgestemd op de persoonlijke huidconditie.

« Terug
×