Pure visolie van Eqology

02-03-2018

In mijn blogs wil ik, naast de producten voor je huid, ook aandacht geven aan kwalitatief hoogwaardige producten voor de gezondheid van je lichaam. In deze blog wil ik het graag hebben over waarom visolie onmisbaar is voor een goede gezondheid, en dus ook belangrijk is voor een stralende huid, en over de Pure Artic Oil van Egology.

De balans tussen de vitale vetzuren is de basis van onze gezondheid. De verhoudingen tussen omega 6 en omega 3 horen in een ideale situatie 1:1 te zijn. Een goede balans is nog 5:1, daarboven kunnen er verschillende gezondheidsklachten ontstaan. De omega 6 zet een laaggradige ontsteking “aan” en omega 3 zet deze “uit”. Als er te veel omega 6 is, blijven deze laaggradige ontstekingen “aan” staan en veroorzaken allerlei klachten.

Waarom is visolie nu zo goed voor je lichaam:

  • Visolie is belangrijk voor de hersenen: DHA is van groot belang voor de opbouw en werking van het zenuwstelsel, met name de hersenen. Een voldoende hoge spiegel aan DHA is van belang voor de prikkelgeleiding, informatieverwerking en het leerproces. Het verhoogd de concentratie.
  • Visolie versterkt het immuunsysteem: de aantallen van een bepaalde witte bloedcellen die een grote rol spelen in de werking van je immuunsysteem worden verhoogt.
  • Positief effect op de gemoedstoestand: visolie kan ervoor zorgen dat je lekkerder in je vel gaat zitten. Je gaat minder piekeren.
  •  Visolie helpt bij het opbouwen van spieren: de omega-3 vetzuren in visolie geven hulp aan het lichaam om de bouwstenen, die het nodig heeft om meer spieren te herstellen, op te bouwen en te stimuleren.

Op onderzoek

De gezondheidsvoordelen zijn groot en ook je huid komt er stralend uit te zien. Als de huid gedehydrateerd is, vooral nu met deze kou, is visolie super om de huid weer soepel te laten voelen.

Daarom ben ik op zoek gegaan naar de beste visolie die er is. In capsulevorm betreft het vaak gekweekte vis en deze is van minder hoogwaardige kwaliteit. Dit kun je controleren door te ruiken: als de capsules ranzig of naar vis ruiken, is kwaliteit niet bevorderlijk voor de gezondheid.

Uiteindelijk ben ik  op de Pure Artic Oil van Eqology uitgekomen. Hun visolie wordt uit verse wilde vis (kabeljauw )gewonnen, gevist uit de Noorse wateren  en hier direct op duurzame wijze  verwerkt. Door de toevoeging van koudgeperste olijfolie, vitamine D3 en citroenextract voor een frisse smaak is de visolie vloeibaar te gebruiken. Dit is echt een top kwaliteit van pure visolie.

De TOTOX-waarde (oxidatie waarde) van de Eqology Pure Arctic Oil is 4 en daarmee momenteel het beste en meest zuivere omega 3 product van de wereld.

Meten is weten,  dan weet je ook waar je over praat. Bij Eqology is er een eenvoudige bloedtest (vingerprik) die kan aantonen wat de verhouding is tussen jouw omega 3 en 6.

Resultaten laten zien dat iedereen, die de Eqology Pure Arctic Oil voor 120 dagen gebruikt, een verbeterde balans in de vetzuren heeft.

Nieuwsgierig geworden naar deze olie en wil je weten wat deze voor je kan betekenen? Neem dan contact met mij op:  claudia@jamala.nl of 024-7506093.

 

* Mocht je anticoagulantia (bloedstollende/remmende medicatie) gebruiken of wil je het product  geven aan een kind jonger dan 1 jaar, raadpleeg dan eerst een arts.

In mijn volgende blog zet ik van de producten van Dermalogica in de spotlight.

Liefs Claudia

« Terug
×