Lockdown ik sta voor je klaar

15-12-2020
Veranderingen vanaf  15 december

Vanuit de drukste periode van jaar in de  schoonheidssalon en yoga studio zitten we nu in een lockdown tot 19 januari. Heel erg balen maar we laten het hoofd niet hangen en kijken wat wel nog kan om ook in deze tijden voor jullie klaar te staan. In deze nieuwsbrief; online lessen in de studio, thuisbezorgservice en kerst cadeau tips.

Via mijn facebook en instagram zal ik posten wat we thuis kunnen doen van een thuisbehandelingen tot heerlijke ontspan momenten. Zodat we na deze 5 weken er weer stralend en vol goede moet er tegen aan kunnen.

Online yogalessen

Zoek een fijn plekje in huis en zet prettige muziek op zo kan ook thuis een heerlijke les volgen met de beleving van de studio. Ik hoop je weer te zien via zoom de aankomnende weken. Het rooster tot en met 19 januari is:

Maandag 19.00 Hatha
Dinsdag 20.00 Slow flow
Woensdag 9.00 Hatha
Aanmelden voor de lessen kan via momoyoga

Salon gesloten tot 20 januari

Zo geniet ik volop van het geven van mooie gezichtsbehandelingen en dan ineens moet ik mijn salon voor de tweede keer dit jaar sluiten. Alle klanten die de komende weken een afspraak gepland hebben staan , hebben  een persoonlijk bericht ontvangen van mij.

Omdat ik graag kijk naar wat ook nu wél mogelijk is, gaat de thuisbezorgservice voor Wijchen en directe omgeving meteen weer van start. Ook voor online huidadvies sta ik per mail,telefoon of zoom met liefde voor je klaar. De thuis pakketen voor een thuisbehandeling zijn er weer en ik kan voor jou een persoonlijk pakket samenstellen zodat je thuis jouw huid toch kunt blijven voorzien van de extra aandacht en zorg die zij verdient.

Cadeau tip voor de kerst
Juist nu is dé tijd om iemand te verrassen met oprechte aandacht. Met de cadeaubon van Jamala Natuurlijke huidverbetering geef je de ontvanger niet alleen een stralende huid maar ook een heerlijk moment van ontspanning cadeau! Even tijd om alleen maar te genieten

De cadeaubon is verkrijgbaar voor ieder gewenst bedrag, voor elke behandeling, wordt gratis bezorgd, voorzien van een leuk extraatje én feestelijk verpakt zodat je ook echt een cadeau weggeeft.

Bestellen van producten en cadeaubonnen kan via
claudia@jamala.nl of 06-20057939 (app)

 

« Terug
×