Nieuw: Dermalogica BioLumin-C Serum

15-06-2018

Je huid krijgt veel te verduren. Elke dag stel je haar bloot aan interne en externe factoren die invloed hebben op de conditie van je huid. Deze triggers kunnen huidveroudering versnellen, wat resulteert in bijvoorbeeld hyperpigmentatie, fijne lijntjes, rimpels en verlies aan elasticiteit van de huid.
De huid kan zich verdedigen tegen deze processen, maar heeft daarbij hulp nodig. Antioxidanten zoals Vitamine C helpen je jouw huid te beschermen door schadelijke moleculen te neutraliseren.

Recent onderzoek toont  aan dat Vitamine C in staat is om het huideigen beschermingsmechanisme van je huid te versterken. Hierdoor is je huid in staat is om zichzelf te beschermen tegen oxidatieve stress.
Er is slechts één probleem: veel verzorgingsproducten met Vitamine C bevatten instabiele ingrediënten die hun effectiviteit verliezen nog voordat ze zijn aangebracht op je huid.

Zelfs wanneer de vitamine C stabiel is, moet het diep genoeg in de huid kunnen penetreren om effectieve bescherming te bieden. Dermalogica’s nieuwe BioLumin-C Serum combineert een ultrastabiel Vitamine C complex met geavanceerde biotechnologie om de natuurlijke kracht van Vitamine C te leveren daar waar dit het meest nodig is. BioLumin-C doet meer dan alleen verhelderen, verstevigen en het verminderen van fijne lijntjes; het werkt met het huideigen verdedigingsmechanisme van je huid, wat zorgt voor een heldere, stralende huid van binnenuit.

Bekijk hier het fimlpje over hoe het BioLumin-C Serum te gebruiken.

« Terug
×