Het cadeau voor moederdag

03-05-2021

9 mei Moederdag

Moederdag komt er weer aan tijd om opzoek te gaan naar het cadeau om jouw moeder in het zonnetje te zetten. Wat gaat het jaar worden, een boek, een tijdschrift of chocolade? Leuke ideeën voor Moederdag zijn vaak lastig te vinden daarom heb ik de keuze in cadeau bonnen om jouw moeder zo in het zonnetje te zetten dat het zeker een succes zal zijn.

Cadeaubon Salon
Het kan lastig zijn om de juiste producten te kopen omdat je niet weet welke geur of product het beste past en je moeder het liefste zou willen. Dan kan je kiezen voor een cadeaubon voor in de salon. Hierbij kun je namelijk kiezen of je een bon geeft voor een specifiek product, voor een specifieke massage, of dat je een geldbedrag geeft. Weet jij precies welk product je moeder altijd bij de schoonheidssalon haalt? Dan kun je dat product of een waardebon voor haar halen. Weet je het niet precies? Dan kun je natuurlijk altijd kiezen voor een geldbedrag, zodat ze dit bij het product kan leggen of een aantal favoriete producten kan kiezen. Kortom, met een cadeaubon schoonheidssalon sla jij nooit de plank mis!

Cadeau behandeling
Je kan er ook voor kiezen om je moeder te verwennen met een schoonheidsbehandeling. Je kan hier kiezen tussen alle natuurlijke behandelingen die in de salon gegeven worden. Kan je de keuze niet maken voor je moeder geen probleem dan kan je kiezen voor een waardebon en kan je moeder zelf de keuze voor de behandeling maken.

Cadeaubon ophalen of versturen
Natuurlijk is het mogelijk om de cadeaubon bij mijn salon op te komen halen. Daarnaast bied ik ook de mogelijkheid om hem kosteloos naar jou of jouw moeders adres te versturen. Ik zorg dat de cadeaubon altijd wordt voorzien van een vrolijke verpakking met toepasselijk lint en papier. Een vrolijke cadeaubon is de moederdag tip van 2020!

« Terug
×