Bij Jamala yoga worden er toegankelijke yogalessen gegeven op ieder niveau en dus voor iedereen toegankelijk; of je nu wel of geen ervaring hebt met yoga. De lessen Hatha en slow flow  zijn gebaseerd op de Hatha yoga, een fysieke vorm van yoga, en  bestaan uit pranayama’s (ademhalingsoefingen), asana’s (yogahoudingen) en savasana’s (totale ontspanningshoudingen).

De Hatha lessen worden er opties gegeven om een yogahouding meer uitdaging te geven of om deze juist makkelijker te maken. De yogahoudingen zijn gericht op kracht, flexibiliteit, houding en ontspanning: ze maken zwakke lichaamsdelen sterk en versoepelen verkrampte delen. Door regelmatig yoga te beoefenen wordt het lichaam sterker, leniger en vitaler.

In een Slow flow les ligt het tempo wat rustiger en de les is zachter dan een Hatha les. Houdingen worden over het algemeen wat langer vastgehouden en de overgang tussen de houdingen is wat langzamer. De zachtere aard van de les is dan voor zowel beginners maar ook voor gevorderde die zin hebben om te vertragen en dieper in hun beoefening te komen.

Yoga is prestatieloos en de oefeningen zijn waardevol op elk niveau. Het gaat er bij yoga niet om of je de oefeningen “goed” kunt uitvoeren. Je eigen beweeglijkheid is de graadmeter die bepaalt hoever je in een bepaalde oefening kunt gaan. Dit is ook de reden waarom er tijdens yoga niet snel blessures ontstaan. Luister altijd naar je lichaam.

De lessen bij Jamala Yoga zijn flexibel. Ik werk met 10 rittenkaarten en deze zijn  na aankoop 20 weken geldig. Dus als je een keer niet kunt of liever op een ander tijdstip (zie lesrooster ) een les wilt volgen, is dat geen probleem. In de studio is alles aanwezig dus je hoeft niets mee te nemen en parkeergelegenheid is er voldoende.

Alle lessen zijn ook online live te volgen vanuit huis. Speciaal voor de online lessen is er een online onbeperkt abonnement zie online yoga

Interesse in een gratis proefles? Meld je dan aan via momoyoga, claudia@jamala.nl of via de app 06-20057939

 

×