Bij Jamala yoga worden er toegankelijke yogalessen gegeven op ieder niveau en dus voor iedereen toegankelijk; of je nu wel of geen ervaring hebt met yoga. De lessen zijn gebaseerd op de Hatha yoga, een fysieke vorm van yoga, en  bestaan uit pranayama’s (ademhalingsoefingen), asana’s (yogahoudingen) en savasana’s (totale ontspanningshoudingen).

Tijdens de lessen worden er opties gegeven om een yogahouding meer uitdaging te geven of om deze juist makkelijker te maken. De yogahoudingen zijn gericht op kracht, flexibiliteit, houding en ontspanning: ze maken zwakke lichaamsdelen sterk en versoepelen verkrampte delen. Door regelmatig yoga te beoefenen wordt het lichaam sterker, leniger en vitaler.

Yoga is prestatieloos en de oefeningen zijn waardevol op elk niveau. Het gaat er bij yoga niet om of je de oefeningen “goed” kunt uitvoeren. Je eigen beweeglijkheid is de graadmeter die bepaalt hoe

ver je in een bepaalde oefening kunt gaan. Dit is ook de reden waarom er tijdens yoga niet snel blessures ontstaan. Luister altijd naar je lichaam.

De lessen bij Jamala Yoga zijn flexibel. Ik werk met 10 rittenkaarten en deze zijn tot een half jaar na aankoop geldig. Dus als je een keer niet kunt of liever op een ander tijdstip (zie lesrooster ) een les wilt volgen, is dat geen probleem. In de studio is alles aanwezig dus je hoeft niets mee te nemen en parkeergelegenheid is er voldoende.

Interesse in een gratis proefles? Meld je dan aan via claudia@jamala.nl of via de app 06-20057939

 

×