Dermalogica

Doelgerichte huidverbetering voor een mooier resultaat

Dermalogica staat voor zuiver, kwaliteit, degelijkheid en no nonsense. Dermalogica maakt huidverzorgingsproducten zonder irriterende ingrediënten zoals minerale olie, lanoline, paraffine,  synthestische geur- en kleurstoffen. Dermalogica gebruikt alleen de stoffen die jouw huid echt nodig heeft. Tevens is een Dermalogica behandeling géén standaard behandeling. Standaard behandelingen bestaan niet bij  mij omdat geen enkele huid standaard is.

Verantwoorde ingrediënten

Dermalogica maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten. Ingrediënten als minerale oliën, lanoline, alcohol, chemische geur- en kleurstoffen zul je dan ook niet terug tussen de ingrediënten van Dermalogica producten. De producten zijn innovatief, gemaakt van de meest kostbare zuivere ingrediënten en bevatten geen irriterende stoffen. Ze zijn daardoor ook geschikt voor de meest gevoelige huidtypes. Mede door deze innovatieve formules en ingrediënten hebben producten als de Daily Microfoliant, Oil Control Lotion en Solar Booster in Amerika al belangrijke prijzen in de wacht gesleept. In 2011 heeft de Ultra Calming lijn zelfs een Astir Award gewonnen!  De Astir Award zijn vergelijkbaar met de Oscars maar dan voor cosmetica in het hogere segment. Vanuit Amerika werden Australië, Azië en Engeland in snel tempo veroverd. In Nederland is het merk nu ook al een aantal jaren verkrijgbaar, uitsluitend bij professionele skin care centers.

Daarnaast is het tevens van groot belang dat de producten van Dermalogica niet op dieren zijn getest en zijn verpakt in milieuvriendelijk recyclebaar materiaal.

Face Mapping

Face Mapping is een unieke huidanalyse methode speciaal ontwikkeld voor Dermalogica. Door moderne huidanalyse technieken te combineren met Chinese Diagnostiek, kan ik met Face Mapping een helder en objectief beeld geven van je  huidconditie en mogelijk onderliggende oorzaken.

In plaats van de huid in zijn algemeenheid te bekijken, wordt het gezicht opgedeeld in 14 zones, met elk hun eigen potiëntele problemen en specifieke behoeften. Door gebruik te maken van deze zones en de unieke Dermalogica Face Map, kunnen wij een systematische centimeter-voor centimeter analyse maken die garant staat voor de perfecte gezichtsbehandeling en gebruik van de juiste producten thuis. Naar aanleiding hiervan adviseren wij jou de juiste producten.

MicroZone

Verschillende snelle huidoppeppers verhelpen je meest urgente huidproblemen in slechts 20 minuten! Deze behandeling kan zelfs tijdens je lunchpauze plaatsvinden. Meer tijd is er niet voor nodig. Een microZone behandeling  komt niet in plaats van de zes wekelijkse behandeling, maar biedt hier juist een “check-up” op aan, zodat het effect hiervan behouden blijft en je er gedurende de tussenliggende weken op  zijn best blijft uitzien.

Facials

Tijdens elke facial worden hoog geconcentreerde producten en speciale behandeltechnieken toegepast die gericht zijn op specifieke problemen van jouw huid. Dermalogica heeft geen standaard behandelingen! Door middel van Face Mapping zone-by-zone huidanalyse wordt elke facial aangepast aan wat jouw huid op dat moment nodig heeft. Met als resultaat een stralende huid. Kijk hier voor de huidverbeterende behandelingen.

×